Společnost Anker představila novou řadu svého nabíjecího příslušenství: USB-C Nano a bezdrátových nabíječek MagGo. Nová řada doplňuje stávající napájecí adaptéry a zahrnuje především dvě nové powerbanky.



První je powerbanka Anker Nano s integrovaným skládacím USB-C konektorem. Společnost představila podobnou verzi s konektorem Lightning na začátku tohoto roku, ale nová verze s konektorem USB-C nabídne flexibilitu pro nabíjení širší řady produktů. Díky skládacímu konektoru USB-C je ideální pro cestování a znamená, že k dobíjení vašich zařízení není potřeba žádný další kabel.

Kromě vestavěného konektoru USB-C, který umožňuje vstup i výstup, je k dispozici port USB-C, který lze použít k dobíjení powerbanky nebo k nabíjení jiných zařízení přes kabel. Powerbanka má kapacitu 5 000 mAh, což stačí na nabití 11palcového iPadu Pro na asi 40%. Je k dispozici v pěti barvách. Druhou novou powerbankou je 10 000 mAh model vyšší třídy s chytrým vestavěným USB-C kabelem. Powerbanka podporuje efektivní rychlost nabíjení a inteligentní monitorování teploty pomáhá udržovat stav baterie.

Stejně jako u některých dalších nedávných powerbank vyšší třídy od Anker, i tato obsahuje obrazovku, která zobrazuje údaje o nabíjení, jako je procento zbývajícího nabití a množství času zbývajícího do nabití nebo vybití, vypočítané na základě vstupu v reálném čase nebo výstup. Kromě integrovaného kabelu USB-C je zde další port USB-C a port USB-A, který umožňuje nabíjet více zařízení současně. Díky své větší kapacitě dokáže nabít 11palcový iPad Pro asi na 80 %.