Očekává se, že Apple začátkem příštího roku uvede na trh iPhone SE čtvrté generace, který bude poprvé obsahovat OLED displej. To by znamenalo dokončení přechodu na technologii OLED v celé řadě iPhonů.



Podle Nikkei Asia odklon od LCD displejů vyloučí dva dlouholeté japonské výrobce displejů, Japan Display (JDI) a Sharp, z dodavatelského řetězce Apple. V roce 2017 Apple představil OLED displej s iPhonem X. V té době OLED displeje nahradily předchozí LCD displeje v modelech vyšší třídy. Tento posun výrazně ovlivnil dodavatele LCD displejů. V roce 2015 dodávaly společnosti JDI a Sharp ročně přibližně 200 milionů LCD displejů pro iPhony. Do roku 2023 se však toto číslo dramaticky snížilo na přibližně 20 milionů. V poslední době Apple postupně přijal OLED displeje a oba japonští výrobci dodávají LCD displeje pouze iPhone SE.

Říká se, že čtvrtá generace ‌iPhone SE‌ má design podobný iPhone 14, Face ID místo Touch ID, port USB-C, tlačítko Akce, 5G modem navržený společností Apple, čip A18 a další. Očekává se, že velikost displeje zařízení naroste ze 4,7 palce na 6,06 palce a vnitřní RAM bude pravděpodobně 8 GB, oproti 4 GB u modelu z roku 2022, kvůli hardwarovým požadavkům pro funkce Apple Intelligence. Očekává se, že dodavatelé Applu začnou navyšovat sériovou výrobu zařízení v říjnu tohoto roku. Zařízení by mohlo být vydáno před lunárním novým rokem v lednu 2025. Všechny tři stávající modely iPhone SE však byly oznámeny v průběhu let v březnu, takže vydání v březnu 2025 se zdá být také možné.