Společnost SwitchBot představila novou kartu Wallet Finder Card, která vám usnadní sledování vaší peněženky. Podporuje síť Apple Find My a její hlavní funkce je její tenký design.



S tloušťkou pouhých 2,5 mm – srovnatelnou s tloušťkou mince – je toto zařízení navrženo tak, aby se bez námahy vešlo do vaší peněženky. Na rozdíl od AirTagu nabízí karta Wallet Finder stejně možnosti sledování, ale je navržena tak, aby se vešla do velmi malého prostoru. Plně podporuje síť Find My společnosti Apple a poskytuje přesné určování polohy bez potřeby dalších aplikací.

Zde jsou některé z klíčových funkcí:

  • Není vyžadována žádná aplikace: Využijte okamžitého sledování bez nutnosti stahování další aplikace.
  • Zvuková upozornění 78 dB: Ztratili jste peněženku doma nebo v přeplněné restauraci? Karta vydává hlasitý zvuk, který vám pomůže ji rychle najít.
  • Připomenutí: Dostávejte okamžitá upozornění, pokud se vaše položky přesunou mimo dosah, takže nikdy nic nenecháte.
  • Lokalizace zařízení: Nemůžete najít svůj smartphone? Stačí dvakrát stisknout kartu Wallet Finder a váš telefon začne vyzvánět.

Karta SwitchBot Wallet Finder, vybavená funkcí NFC, může sloužit jako klíč při spárování s klávesnicí nebo dotykovou klávesnicí SwitchBot – i když je baterie vybitá. Můžete jej také propojit s rozbočovačem SwitchBot a dále jej integrovat do vaší chytré domácnosti, takže pomocí klíče na zámku se zapnou i další zařízení. SwitchBot Wallet Finder Card je dodáván s 540mAh baterií, která poskytuje až tři roky používání na jedno nabití. Když se baterie vybije, uživatelé obdrží připomenutí, aby ji vyměnili, což zajistí nepřetržitou funkčnost. Funkce NFC na kartě zůstávají funkční, i když je baterie zcela vybitá.