Společnost SwitchBot oficiálně vydala svůj nejnovější produkt pro chytré domácnosti s podporou Matter, odpařovací zvlhčovač vzduchu SwitchBot (automatické doplňování). Toto nové zařízení si klade za cíl zjednodušit zvlhčování vzduchu.



Zařízení kombinuje pokročilou technologii se studeným odpařováním a nabízí čisté a efektivní řešení pro zlepšení kvality vzduchu v interiéru. Po spárování s SwitchBot Hub 2 podporuje také Matter. SwitchBot se liší od běžných zvlhčovačů, protože využívá studené odpařování. Tato metoda napodobuje přirozenou vlhkost, kdy ventilátor cirkuluje vzduch přes vodou napuštěný knotový filtr a uvolňuje vlhkost bez vytváření jemného prachu nebo zbytků. Díky vysokému výkonu až 750 ml/h a schopnosti nepřetržitého provozu po dobu až 22,5 hodiny je toto zařízení zvláště užitečné pro domácnosti s dětmi, osoby s problémy s dýcháním a pro každého, kdo chce udržovat pohodlné prostředí.

Odpařovací zvlhčovač SwitchBot je vybaven velkou nádrží na vodu o objemu 4,5 l, kterou lze snadno doplňovat, a jeho knotový filtr, který v závislosti na tvrdosti vody vydrží až čtyři roky, zajišťuje dlouhodobý bezproblémový provoz. Okénko hladiny vody umožňuje uživatelům sledovat nádrž, aniž by ji museli vyjmout. Odpařovací zvlhčovač SwitchBot pracuje na velmi tiché úrovni nižší než 18 dB, takže je ideální pro použití v ložnicích, dětských pokojích a kancelářích. Má kompaktní design s kolečky, takže jej lze snadno přemisťovat z místnosti do místnosti podle vašich potřeb.