Apple v pondělí oznámil AirPods 4. I když jsou tato sluchátka známá tím, že se snadno používají, jak vám potvrdí každý dlouholetý uživatel, udržovat je v původním a čistém stavu je trochu náročnější.



S ohledem na to společnost Belkin uvedla na trh novou verzi své sady AirPods Cleaning Kit, která pomáhá udržovat vaše bezdrátová sluchátka čistá.

Sada na čistění AirPods Cleaning Kit obsahuje následující:

  • Čisticí kartáč
  • Čisticí kapalina
  • Deionizovaná voda
  • Utěrka z mikrovlákna
  • Návod jak na to

Popis produktu uvádí, že sada obsahuje vše potřebné k čištění vašich AirPodů a že přiložené nástroje lze znovu použít pro opakované čištění. Je zajímavé, že původní čistící sadu nebylo možné používat opakovaně a obsahovala jednorázový voskový změkčovací roztok s otočným uzávěrem, který nebylo možné vyměnit. Tato nová sada je nejen šetrnější k životnímu prostředí, protože ji lze použít opakovaně, ale je také levnější. Čistící sada funguje také s AirPods 2, 3 a AirPods Pro. Je důležité udržovat AirPods čisté. Nejenže mohou být po nepřetržitém používání vyloženě ošklivé, ale hromadění nečistot může snížit kvalitu zvuku. Čisticí sada Belkin je v současné době k dispozici k objednání prostřednictvím internetového obchodu společnosti Apple za 390 Kč s dodací lhůtou na začátku října.