aplikace dne icon rubrikaTak jako vždy pro vás opět máme několik aplikací, které jsou po určitý čas zadarmo. Máte tedy možnost si stáhnout jindy placené aplikace, ať už se jedná o photoshopy, hry atd. Neváhejte tedy a stáhněte si přesně to, co vám ve vašem zařízení chybí.



Temple Run: Oz

První aplikací, kterou dnes začneme je hra Temple Run. Zábavná hra s příjemnou grafikou vám rozhodně pohltí a strávíte u ní nemálo času. A co jde? Vaším úkolem je vyhýbat se různým překážkám, sbírat mince a utíkat před pronásledovateli.

dfsdf[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id595831580?mt=8″]

Photo Trasher

Určitě se vám stalo, že když máte ve svém zařízení například 500 fotek z nějaké oslavy a chcete je vytřídit, tak pomalé mazání s náhledem každé fotografie není to pravé – zabere to spoustu času. Užitečná aplikace Photo Trasher vám umožní fotografie jen prohlížet a jednoduchým gestem ji smazat.

ertert

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id940183182?mt=8″]

Manually – Manual Focus Camera

Jedna z mnoha fotoaplikací, kterých jsme tu měli několik. Aplikace vám mlže nabídnout opravdu skvělé možnosti, co normální fotoaparát ve vašem iPhonu nedokáže. Možnost nastavení zoomu, ISO atd.

svcsdf

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id923233292?mt=8″]

The Arrow

Opravdu povedená aplikace, díky které se už neztratíte. Pokud bloudíte v ulicích velkého města a nechce se vám zbytečně přepínat mezi GPS, Facebookem, Instagramen nebo jinými otevřenými aplikacemi, tak je The Arrow přímo pro vás! Jako widget je možné zobrazit směrovou šipku, která vás už k cíli dovede.

fdsdfs

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id936165869?mt=8″]

YellingMom – Clever & Simple Reminder Note

Poslední aplikací, kterou vám dnes ukážeme, je YellingMom. Tato „žlutá“ aplikace vám nahradí jiné kalendáře a nestane se tak, že něco zapomenete.

sdfsdf

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id627733671?mt=8″]

 

Zdroj: bgr.com