vanoce vánoce christmas icon logoProsinec klepe na dveře a pokud nejste ten, kdo dárky nakupuje dva dny před Vánocemi v Tescu, určitě vás následující článek zaujme. Pokud nevíte, co koupit členovi rodiny či jinému známénu a chcete mu udělat obrovskou radost, jeden z dárků níže ho určitě potěší. A to nejlepší? Všechny dárky můžete koupit na Apple.cz!



Ultratenký kryt s klávesnicí Logitech Mini pro iPad mini

hraňte svůj iPad mini stylově – s dokonale padnoucím ultratenkým krytem s klávesnicí Logitech Mini. Kryt slouží také jako ochrana displeje a stojánek. Navíc je vybaven vestavěnou klávesnicí, takže si můžete dopřát stejný pocit a přesnost jako při psaní na tradiční klávesnici a ušetříte přitom místo na displeji, kde můžete pohodlně sledovat svůj e-mail nebo Facebook.

Cena: 2 199,00 Kč

ipad mini kryt

Držák Joby GripTight s přísavkou a ramenem GorillaPod

Držák Joby GripTight s přísavkou a ramenem GorillaPod je zábavné, flexibilní a univerzální řešení pro uchycení iPhonu. Přísavku můžete přidělat na stůl, do auta nebo v kuchyni a umístit tak iPhone do co nejlepšího pozorovacího úhlu. Inovativní přísavka se přisaje na místo a poskytuje pevné uchycení na hladkých površích, zatímco pohyblivé rameno GorillaPod umožňuje rychlé a jemné nastavení pro dosažení dokonalého úhlu. Držák GripTight pevně drží váš iPhone, i když je v ochranném pouzdře.

Cena: 1 339,00 Kč

Držák Joby GripTight s přísavkou a ramenem GorillaPod

Stojánek Twelve South BookArc na MacBook

Stojánek Twelve South BookArc má elegantní kompletně hliníkový design navržený právě pro MacBook. MacBook se do BookArcu vkládá nastojato, takže na stole uvolní místo a zajistí v kanceláři větší pořádek. Stojánek ve tvaru oblouku slouží jako dok pro MacBook. Když k němu připojíte externí monitor, klávesnici a myš, vytvoříte z něj stolní pracovní stanici. Tři měkké vyměnitelné silikonové vložky zajistí kompatibilitu BookArcu s vaším současným MacBookem, MacBookem Air nebo MacBookem Pro. Je taky připravený pro váš budoucí MacBook.

Cena: 1 589,00 Kč

Stojánek Twelve South BookArc na MacBook

Stojánek Belkin Portable Tablet Stage na iPad

Pohodlně přenosný stojánek Belkin Portable Tablet Stage spolu s bezplatnou aplikací Stage, která funguje jako interaktivní tabule a vizualizér, umožňuje dostat z vašeho iPadu ještě víc. Je to skvělé řešení pro předvádění prezentací, čtení, nahrávání videa nebo prohlížení webu. Lehká a odolná konstrukce se navíc dá složit do plochého tvaru, takže je dokonale skladná.

Cena: 2 919,00 Kč

Stojánek Belkin Portable Tablet Stage na iPad

Externí disk G-Technology G-DRIVE Mobile USB 3.0 1 TB – Special Edition

Externí pevný disk ze speciální edice G-Technology G-DRIVE Mobile USB 3.0 1 TB je přenosné zařízení nabízející vysoce výkonné připojení přes USB 3.0 a funkci Time Machine. Ideálně se hodí pro majitele MacBooku, kteří hodně cestují. Velmi snadné nastavení a použití. Na disk G-DRIVE Mobile USB 3.0 můžete na disk ukládat důležité dokumenty, hudbu, digitální video a fotografie. Kromě toho je disk napájen ze sběrnice, takže s sebou nemusíte nosit další externí napájecí zdroj.

Cena: 2 359,00 Kč

Externí disk G-Technology G-DRIVE Mobile USB 3.0 1 TB – Special Edition

Reproduktor B&O BeoPlay A9 MKII (Pouze pro skromné lidi)

Reproduktor B&O BeoPlay A9 MKII je výkonný a univerzální hudební streamovací systém. Kromě integrovaného přístupu k předním streamovacím službám se tento reproduktorový systém dokáže připojit k zařízením na přehrávání hudby přes AirPlay, DLNA nebo Bluetooth. Reproduktor A9 MKII je navržený tak, aby podával věrný, čistý a přesvědčivý zvuk – přesně podle záměru umělce.

Cena: 59 990,00 Kč

Reproduktor B&O BeoPlay A9 MKII

Zdroj: apple.cz