Přemýšlíte o tom, že byste rádi sobě nebo svým blízkým nadělili pod stromeček iPhone, ale zakoupení je nad vaše finanční možnosti? Pak přesně pro Vás je určen tento článek.



Vybrali jsme pro Vás video od YouTube kanálu iProduct Advices & Tips ve kterém Vám budou představeny 3 možnosti nákupu iPhonu. Prozradíme, že třetí možnost je nejzajímavější a jedná se o něco, o čem mnoho z Vás asi neví. Ve videu Vám totiž bude představen e-shop levneiphony.cz, který se zabývá prodejem repasovaných, zánovních i použitých iPhonů. Sortiment se skládá z iPhonů 5s, SE, 6, 6 Plus, 6s a 6s Plus, to znamená, že si jistě vybere opravdu každý.

Ukázkové telefony firmy si budete ve videu moci také prohlédnout. To nejlepší je však to, že pokud si iPhone z e-shopu zakoupíte v nejbližší době, dostanete PowerBanku zdarma. Dále je speciálně pro čtenáře našeho magazínu AppleNovinky.cz připraven slevový kód na nákup iPhonu: LF3Z74IT. Pokud využijete tohoto kódu dostanete na Vámi zvolený iPhone více než 500 Kč slevu. Cena tedy startuje již na 5 790 Kč za iPhone!

https://https://www.youtube.com/watch?v=OqMurP283t8