Společnost Apple neuspořádala žádnou velkolepou událost, na které by představila své nové produkty. Pouze aktualizovala svoji nabídku na on-line Apple Storu. I když zveřejněné novinky poteší, tak asi nebyly tak důležité, aby jablečná firma oficiálně tyto produkty představila.



Analytici předpokládali, že se na jaře dočkáme hlavně představení nového 10,5″ iPadu Pro, který by měl displej bez okrajů a Touch ID. A tím pádem by hodně napověděl o nadcházejícím iPhonu 8. Analytici nyní předpokládají, že by společnost Apple mohla představit tento výjimečný iPad Pro na vývojářské konferenci nebo mnohem později.

V představení doufá i uznávaný analytik Ming-Chi Kuo, který se téměř nemýlí. Jeho teze jsou vždy velmi blízko pravdě, jen oficiální datum představení nedokáže správně odhadnout. Proti brzkému představení 10,5″ iPadu Pro je hlavně úterní představení 9,7″ iPadu, kterému by se bez pochyby snížily prodeje. Ale také to, že stejných změn a technologií bychom se měli dočkat u iPhonu 8. Představí tedy Apple tyto dva výjimečné produkty současně?

Zdroj: 9to5mac.com