Jawbone UP24 iconSystém UP – náramek Jawbone UP24 v kombinaci s aplikací UP pro iPhone, iPod touch nebo iPad – vám pomůže lépe analyzovat vaše vzorce spánku, stravování a pohybu. Na základě získaných informací pak můžete lépe rozhodovat o svém životě. Náramek UP24 se přes Bluetooth bezdrátově synchronizuje s aplikací, takže si kdykoli můžete zobrazit informace o svých aktivitách nebo spánku. Aplikace také nabízí rady, chválí při dosažení dílčích cílů a povzbuzuje k větší aktivitě.



Jawbone UP24

Náramek Jawbone UP24 můžete zakoupit v Apple Online Store

Zdravý spánek

Náramek UP24 je malý a pohodlný, takže jej můžete nosit 24 hodin denně. Sleduje váš spánek, dobu usínání, počet probuzení a další faktory. Na základě získaných informací pak můžete svůj spánek analyzovat a posoudit, jak dosáhnout lepšího nočního odpočinku. Můžete také začínat den příjemněji s inteligentním budíkem Smart Alarm, který vás šetrně probudí v nejlepším okamžiku spánkového cyklu.

Sledování aktivity

Získáte kompletní přehled o svých denních aktivitách – o počtu kroků, vzdálenosti, množství spálených kalorií a o poměru doby strávené aktivitou a nečinností. Uvidíte, jak jednotlivé aktivity přispívají k dosažení stanoveného cíle. Připomenutí nastavená na vhodnou dobu vás přimějí k pohybu a pomohou vám dosáhnout denního cíle.

jawbone up24 orange

Záznamy stravování

Veďte si záznamy o svém stravování – vyfoťte si, co jíte, naskenujete čárový kód, vyberte z galerie obrázků nebo vyhledejte jednotlivé ingredience v databázi. Aplikace UP za vás sleduje počet kalorií a obsah tuku, uhlohydrátů, proteinů, cukru, vlákniny a sodíku.

Dílčí cíle

Sledujte, jak se vaše každodenní úspěchy hromadí, a sdílejte je s přáteli. Aplikace UP chválí dosažení významných dílčích cílů, například zaznamenání miliónu kroků nebo splnění spánkového předsevzetí po sedm dní v řadě.

jawbone up24

Váš systém UP. Vaše aplikace.

Systém UP spolupracuje s vašimi oblíbenými aplikacemi. Používáte při jízdě na kole aplikaci Strava? Cvičíte s Wello nebo běháte s aplikací RunKeeper? To vše můžete současně sledovat v systému UP a vytvořit si tak komplexnější obrázek o průběhu svého dne a noci. Systém UP nabízí širokou řadu aplikací například pro fitness, hubnutí, sledování spánku nebo záznamy stravování.

Jak vybrat správnou velikost

Omotejte si kolem zápěstí provázek nebo pruh látky, změřte jeho délku a podle návodu snadno určíte, který náramek UP je pro vás vhodný. Malý = 14 až 15,5 cm; střední = 15,5 až 18 cm; velký = 18 až 20 cm.

Hlavní vlastnosti

  • Bezdrátová synchronizace načasovaných připomínek a osobních postřehů přes Bluetooth 4.0 vám pomůže lépe se soustředit na vytyčené cíle
  • Sledování spánku – celková délka, doba usínání, počet probuzení
  • Sledování aktivity – počet kroků, vzdálenost, množství spálených kalorií, poměr doby strávené aktivitou a nečinností
  • Záznamy stravování a sledování výživových informací
  • Funkce inteligentního budíku Smart Alarm a Power Nap vás probudí ve správný okamžik, takže se budete cítit odpočatí
  • Nastavitelné připomínky na dobu nečinnosti, které vás povzbudí k pohybu
  • Bezplatná aplikace UP ke stažení v App Store na iTunes
  • Určeno k nepřetržitému nošení
  • Výdrž baterie až sedm dní

jawbone-up24-xl

Zdroj: store.apple.com