headliner časopis iconHudební časopisy už kdekdo prohlašoval za mrtvé. Jenže časy se mění, jak připomíná v rozsáhlém tématu o protestsonzích Bob Dylan. S vášní hudebních nadšenců jsme pro vás dali dohromady jeden, který hraje. A to doslova. Články v prvním čísle Headlineru doprovází půl hodiny hudby. A nebudeme vám nic nalhávat.



Obsah jsme se snažili nadupat, co to šlo. S fanoušky Depeche Mode jsme sedli do stroje času, sehnali pro vás archivní materiály ze zákulisí jejich černé mše. I video, ve kterém zjistíte, co s nimi má společného Lucie Bílá. Rozehráli a roztančili jsme pro vás cenu Apollo a nabízíme velký rozhovor s letošními vítězi Bratry Orffovými.Prohlédnout si můžete ukázky z kafkovského komixu Zámek, zjistili jsme, jak to hraje pohrobkům Charlie Straight, kteří si říkají Lake Malawi i hiphopovým hvězdám Kontrafakt. Rockové fanoušky potěší hudební vkus zpěvačky Lenny, která by zavedla povinný poslech AC/DC na základních školách.

K tomu všemu zdarma přikládáme rozsáhlý a unikátní kulturní servis klubů z celé republiky. A to jste ještě neviděli, co se stane, když zmáčknete to velké žluté tlačítko na naší obálce. Za zkoušku každopádně nic nedáte. Nejlepší na tom totiž je, že Headliner tu pro všechny hudební fanoušky je a každý první čtvrtek v měsíci i nadále bude zadarmo. Tak co. Už stahujete?

Nový hudební časopis Headline můžete stahovat v App Store obchodě.