SlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro – Personal TechDesk na projektovém serveru Kickstarter. Podívejme se, jak je tento stůl vlastně užitečný. Pracovní stůl s velkou spoustou vychytávek jako chladící otvory pro MacBook Pro/Air, nebo vestavěný dock pro iPhone a iPad, dále zde nalezneme vyřezanou díru na hrnek, odkládací otvor na pero či propisku a organizér papírových dokumentů.



Nathan Mummert dokonce vytvořil i menší verzi na klín s názvem Slate – Mobile AirDesk. Stůl je vyroben z kombinací bambusu a ochranné vrstvy, před poškrábáním je tedy velmi odolný a zároveň lehký. Prvních 20 stolů za $368 bylo vyprodáno okamžitě, další budou už v květnu. Koupit ho můžete přímo zde.

SlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro AppleSlatePro pracovní stůl pro Apple