apple_logo_iconEddy Cue šéf divize pro iCloud a iTunes uvedl v rozhovoru s Waltem Mossbergem a Karou Swisherovou: „Apple připravuje na rok 2014 nejlepší produkty, které jsem za svých 25 let v Applu viděl“. Cue se také vyjádřil k akvizici společnosti Beats „Myslím si, že to, co spolu budeme vytvářet, bude neuvěřitelné. Není důležité, co v Beats dělali dosud, je to o tom, co Apple a Beats mohou vytvořit společně“. 



Další záludná otázka byla, proč se Apple nevydal vlastní cestou sluchátek a streamovací službou a místo toho koupil Beats za 3 miliardy dolarů, Cue odpověděl: „Není to něco, co by se upeklo přes noc. S Jimmym (Iovinem – pozn. red.) jsme se o společné práci bavili deset let.“ Na otázku, zda slyšel Cue něco o „iBeats“ se pouze zasmál a řekl: „O tomto jsem ještě nic neslyšel“. Jimmy Iovine a Dr. Dre dokážou vytvořit obchod, ve kterém neznamená 2+2=4, ale 2+2=5 nebo 6, to je důvod proč Apple koupil společnost Beats. Eddy Cue také řekl, že společnost Beats bude i nadále fungovat samostatně, pouze budou pracovat i na velkých společných projektech.

Došlo i na otázky k Apple TV, to je globálně hodně problematické odvětví z nenastavených standardů. Apple i nadále bude vyvíjet produkty i pro toto odvětví, ale více k tomu Cue neprozradil.

eddy cueeddy cue

Zdroj: live.theverge.com