jednadveBuy-By-Touch představil skvělou aplikaci „Nákup jedna dvě“, ta se stane skvělým pomocníkem při každodenním nebo velkém nákupu pro celou rodinu. Vyhnete se tak stresujícím situacím v obchodních centrech a užijete si nákum v pohodlí vašeho domova. Proto je tady recenze této vydařené aplikace, která Vám ušetří čas, nervy a energii.



Hned po spuštění aplikace uvidíte výběr obchodů, přes který chcete nakupovat. Nejprve vyberete obchod, ve kterém chcete nakupovat, je to tedy stejný postup jako byste se vydali do vašeho oblíbeného obchodu. Dále si vytvoříte seznam nákupu, vyhledáte zboží, které chcete, aby Váš nákup obsahoval.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/nakup-jedna-dve/id797436755?mt=8″]

Aplikace využívá přímého napojení na sklady, jsou tak zobrazeny pouze dostupné produkty. K vybrírání položek můžete také využít diktování přímo do vašeho iPhonu pomocí vestavěného mikrofonu. Kliknutím na nabízené zboží si můžete vybrat přesně výrobek s vámi preferovanou značkou vč. aktuální ceny. Budete-li chtít větší množství jednoho produktu, nebudete mít problém zvýšit počet tlačítkem + popř. – umístěném hned vedle ceny.

jednadve-clanek

Po vybrání celého nákupu vyplníte jméno, příjmení, e-mail a tel. číslo, nemusíte se bát, že by společnost využila jakkoliv vaše uživatelské jméno nebo heslo. Registrace se navíc potvrzuje SMS kódem zaslaným na vaše telefonní číslo. Posledním krokem je vyplnění adresy, kam vám mají nákup DPD doručit, můžete také zvolit možnost vyzvednutí.

Pokud máte své oblíbené produkty v obchodě, můžete využít i možnost opakovaného nákup, nemusíte se bát, že vám příjde domů úplně celý nákup, jednotlivé položky můžete vyřadit nebo naopak přidat do vašeho nákupu.

Důležitou funkcí je termín dodání vašeho nákupu, navíc k prvnímu nákupu získáte  slevu 129 korun. Nabídka ovšem platí pouze pro nákup přes mobilní aplikaci a je časově omezena.

  Obchody:

  • potravinydomu.cz vám doručí v Praze a stř. Čechách za 0,- Kč, min. cena nákupu je 990,- Kč
  • rybyjedou.cz  Vám doručí nákup v Praze a stř. Čechách za 50,- Kč, min. cena nákupu je 300,- Kč
  • cokolada.cz Vám doručí nákup po celé ČR za 99,- Kč, min. cena nákupu není určena.

Přejeme Vám příjemný nákup s aplikací Nákup jedna dvě.