iMessage zprávy - iconZákazníci Applu mají nárok na přeposlání iMessage zpráv formou SMS při přechodu na telefon se systémem Andorid, Windows Phone a další. Společnost Apple má už od roku 2011 problém se zprávami iMessage, to funguje pouze na Apple platformě a pokud přejdete na jiný systém a vaši přátelé vám budou zasílat iMessage zprávy, budou jednoduše ztraceny a nedoručeny.



Zákazníci ale mají nárok na přesměrování zpráv na nové zařízení s jiným systémem, není to ovšem jen tak získat tyto zprávy, které bude platit Apple, musíte ovšem povyhrožovat se zveřejněním této události za účelem negativní reklami, jako to nyní udělal Adam Pash, který získal své iMessage zprávy jako SMS na svůj smartphone se systémem Android.

Adam totiž zavolal na zákaznickou podporu Applu, tam mu bylo sděleno, že tento problém se týká mnoha lidí a vývojáři pracují na opravě, ale zatím nevyvinuli tuto opravu. Zaměstnanci zákaznické podpory věděli dobře s kým právě hovořili, proto předali tento podmět na vyšší managment, který tento problém vyřešil do pár hodin.

iMessage

Zdroj: macrumors.com