Beats Audio logo icon dr. dreOd koupě Beats Apple za 3,2 miliard dolarů Beats nepředstavil žádný nový reproduktor. Pill+ nahrazuje starší model Pill 2.0. Oproti Pill 2.0 trochu povyrost ale na větší Pill XL stále nemá. Pill+ je vybaven poprvé Lightning portem, Jack 3,5mm a USB.



Nový reproduktor od Beats Electronics dostal nový design a zatím se prodává pouze v bílé a černé. Díky Lightningu můžete stejným kabelem, jako máte k iPhonu, iPodu nebo iPadu nabít i reproduktor, díky USB a baterii, která údajně vydrží, až 12 hodin hraní hudby můžete nabíjet svoje mobilní zařízení z Pill+. Beats Pill+ se dobije za 3 hodiny.

allday-everyday-bottom

Hudbu můžete přehrávat bezdrátově skrze Bluetooth, jelikož nový Pill nevyužívá technologií AirPlay, která by znemožnila přehrávání hudby z jiných zařízení, můžete přehrávat hudbu i z Androidu a dalších zařízení.

beats-pill-plus-0788-0

Reproduktor můžete ovládat pomocí aplikace vytvořené jak pro iOS tak pro Android. Aplikace krom ovládání hudby umožní spárování dvou Pill+, aby hráli stejně nebo jako stereo reproduktory. Aplikace umožní dokonce mixovat hudbu z dvou telefonů.

beatsapp

Za Pill+ zaplatíte 229 dolarů (5 550 Kč), tedy o 30 dolarů víc než za Pill 2.0, ale Pill XL stojí 299 dolarů (7 200 Kč). Začátek prodeje není blíže specifikovaný, ale můžeme ho očekávat příští měsíc.

beats-pill-plus-0797-0

Zdroj: 9to5mac.com