beats_pill_+Když bylo v červnu zahájeno Apple Music, jeden z hlavních rysů balíčku, který se lišil od ostatních služeb datových proudů, byla rozhlasová stanice Beats 1 s skutečnými DJs včetně Zane Lowe.



Nyní nová zpráva z francouzského webu Cosnomac říká, že Apple požádal o ochranné známky v USA pro použití Beats 2-5. Apple by mohl nakonec rozšířit nabídku Beats 1 a nabídnout více živého vysílání v této rozhlasové stanici přes Apple Music.

Zpráva tvrdí, že Apple měl právo zahájit pět dalších rozhlasových stanic, jako Beats 1, což vyžaduje hudební vydavatelství společností, ačkoliv hostitel Beats 1 Zane Lowe řekl, že jen čas ukáže jestli Apple Music potřebuje Beats 1.

Apple požaduje tyto ochranné známky, aby zachoval své jména a zabránil druhým v používání podobného jména. Toto tvrzení se zdá pravděpodobnější, než plánování čtyř dalších rozhlasových stanic v dohledné době, i když další stanice ve více jazycích než angličtině, by mohlo oslovit širší publikum. Apple Music je nyní nabízeno ve více než 100 zemích po celém světě, včetně České republiky.

12434447_807150076074580_1620377802_n