apple_logo_icon oficial official oficiálApple plánuje, že v březnu příštího roku vydá druhou generaci Apple Watch a to téměř rok poté, co vyšla k prodeji první generace. Společnost také pracuje na iPhone 6c s 4-palcovým displejem, který se má podle zdrojů také nově objevit k prodeji.



Apple začal vyvíjet technologie určené pro budoucí Apple Watch dlouho před tím, než vyšla první generace. Společnost v současné době pracuje na novém fotoaparátu, sledování spánku a zdravotních senzorových technologiích pro svá nositelná zařízení ale zatím není jasné, která z těchto technologií se objeví v březnu na očekávaném modelu.

iPhone 6c bude mít 4-palcový dipslej, který byl poprvé zaveden na iPhone 5 v roce 2012 a dále také na iPhone 5s a na šesté generaci  iPod touch. Někteří uživatelé uvedli, že více preferují menší, tedy 4-palcový displej, protože je jednodušší používat ho jednou rukou. Výkonnost u iPhone 6c bude prý něco mezi iPhonem 5s a iPhonem 6s a bude obsahovat čip A9.

Událost v březnu 2016 bude třetí událostí v březnu v řadě. V březnu loňského roku Apple debutoval s 12-palcový MacBookem, představil rámec ResearchKit a dokončil první verzi Apple Watch. První událost Applu v březnu byla v roce 2012, kdy společnost oznámila první iPad s Retina displejem.

Apple-Watch-2-concept-by-Eric-Huismann-780x439

iphone_6c

Zdroj: 9to5mac.com