apple reklama vánoce christmas vanoce icon logo dárek darek iconPokud jste pod stormeček dostali iPhone či iPad, budou se vám hodit užitečné aplikace. Chcete-li oslavit své nové dobrodružství do světa Apple, přinášíme vám seznam 8 aplikací, které si můžete stáhnout na váš iPhone nebo iPad.



 

 

  1. Facebook balíček (zdarma)
    Facebook nabízí bezplatné aplikace, které vám umožňují sdílet to, co děláte s kamarády pomocí jeho sociální sítě Facebook a nebo Facebook Messenger, díky kterému s nimi můžete chatovat. facebook icon notifikace
  2. Instagram (zdarma)
    Instagram je volně dostupná aplikace pro platformu iOS, která svým uživatelům umožňuje sdílení fotografií. K tomu je určena řada filtrů, které lze na pořízenou fotografii aplikovat. Vývojáři nyní nově zpšístupnili aplikace jako je Boomerang a Layout, díky kterým můžete dělát opakující se videa a koláže z fotek.
    79P67Qx
  3. VSCOcam (zdarma)
    Visual Suply Co (VSCO) je malá společnost zabývající se vytvářením nástrojů pro grafiky a fotografy, která v minulosti vykonávala práci pro společnosti jako Apple, Audi, Adidas, MTV, Sony a další. Aplikace je zdarma a pro začátek dostanete několik základních filtrů, se kterými si někteří jistě vystačí. Filtry jsou označeny kombinací písmen a čísel, kde písmeno značí společný balíček filtrů. To znamená, že v nabídce uvidíte filtry s názvy A1, S5, K3, H6, X2, M4, B7, LV1, P8 apod.
    vsco_cam_iphone_user_grid
  4. Shazam (zdarma)
    Shazam je aplikace pro rozpoznávání skladeb, určená pouze pro mobilní telefony.
    Shazam-800x405
  5. Spotify
    Spotify je hudební služba, která vznikla v říjnu roku 2008 ve Švédsku a nabízí streamování hudby od vybraných vydavatelství jako jsou Sony, EMI, Warner Music Group a Universal.
    spotify-642x428
  6. Youtube (zdarma)
    YouTube je největší internetový server pro sdílení videosouborů.
    YouTube-Subscription-Service
  7. iWork (zdarma)
    iWork je kancelářský balík programů. Jeho součástí jsou aplikace Pages (textový procesor), Numbers (tabulkový kalkulátor) a Keynote (prezentační nástroje). Balík je určen pro počítače s operačním systémem OS X, mobilní iOS a webové prohlížeče, kde je dostupný z webového rozhraní služby iCloud.
    iphone-iwork-suite
  8. Snapchat (zdarma)
    Snapchat (původně Picaboo) je aplikace spočívající v posílání fotek. Je postavena na principu, že člověk vyfotí nějakou situaci svým mobilním telefonem a pošle ji přátelům. Ti si ji mohou přidržet, jinak se maže. Mohou též odpovědět vyfocením jiné situace. Některé fotky je možné si ukládat do alba.
    snapchat-iphone