MGQM2Není velkým překvapením, že nový inteligentní obal pro iPhone 6s je udělán tak, aby nebylo snadné se dostat dovnitř něj. Díky iFixit můžete nahlédnout do tohoto nového produktu a prý to není vůbec jednoduché.



Měkký elastromen, z kterého je obal vytvořen, umožňuje jeho lehké nasazování a sejímání. Chcete-li se tedy dostat dovnitř, musíte sloupnout měkkou podšívku. Poté musíte odstranit propertiální šrouby a kovovou výstuž desky a dostat se k samotné baterii.

Tento nový obal, který si můžete pořídít za 2990 Kč, upoutal tento týden hodně pozornosti a spotřebitelé zpochybňují tento produkt, zatímco konkurenti využívají příležitosti a jako obvykle vytvářejí pesměšné reklamy.

Kapacita baterie iFixit má očekávané komponenty Lightning konektoru kromě dvou čipů: spínače zátěže NXP NX20P3 (který je používán na USB kabely) a NXP 1608A1 nabíjení IC.

Přes všechny překážky se dostat do zařízení, proprietární šrouby Applu, a skutečnost, že baterie není proto, aby byla opravitelná nebo vyměnitelná za provozu, celkově iFixit dává nové elegantní krabičce nezajímavou 2 z 10 pro opravitelnosti.

Máte-li zájem, můžete se podívat na vyjádření Tima Cooka k tomuto novému produktu: Tim Cook o novém iPhone 6s Smart Battery Case.

ifixit-smart-battery-case

Zdroj: 9to5mac.com