MGQM2Ve středu byl vydán nový iPhone 6s Smart Battery Case, o kterém se za poslední dva dny strhla velká diskuze. Tento nový obal zatím nemá moc kladné recenze. Lidé si stěžují na velikost baterie, snížený signál aj. Jaký má pohled na věc výkonný ředitel Apple – Tim Cook?



„Pokud nabíjíte váš iPhone každý den, nebudete pravděpodobně obal vůbec potřebovat. Pokud jedete na nějaký výlet je příjemné ho mít po ruce.“ 

Cook následně vzal v rozhovoru iPhone 6, který měl již na sobě nový obal. “Je zde proveden jeden z reálných poznatků. „Už jste někdy pokoušeli dostat ostatní obaly na telefon?…” řekl Cook a poukázal na místa, kde baterie na Apple obalech končí a zbytek tvoří jen měkký fluoroelastom. “Zjistíte, že je velice obtížné nandat a sundat jiné obaly s baterií uvnitř… Měli jsme ten skvělý nápad přidat okolo ohyby a udělat tím náš obal chytrým.” vysvětlil Cook.

Tim Cook se vyhádřil i k „hrbu“ na zadní straně obalu a řekl, že si je vědom připomínek ohledně toho: „Víte nenazýval bych to hrbem“. 

Snad nejlepší způsob, jak popsat nový produkt řekl Cheryl Thomas: „Když ho budete potřebovat, tak to budete potřebovat.“

Rozčilený Tim Cook icon

Zdroj: 9to5mac.com