iPhone-6-Plus-Rear-780x521Již za pár měsíců společnost Apple představí nové telefony a všichni očekáváme, že budou mít název iPhone 7 a iPhone 7 Plus, protože jsou další v sérii po iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus. Každopádně, podle Venture Beat si Apple ponechá název iPhone 7 až pro příští rok, kdy společnost oslaví 10 let od představení prvního iPhonu. V důsledku toho by se měli letošní telefony jmenovat iPhone 6-něco.



I když je to zatím jen fáma, uschování názvu pro příští rok dává docela smysl, protože letošní modely nepřinesou žádnou revoluční změnu designu. Wall Street Journal a další důvěryhodné zdroje tvrdí, že se telefon v ničem téměř neliší od současných modelů (co se vzhledu týče). Největší očekávanou změnou je redukce 3,5 milimetrového jacku a díky tomu ztenčení telefonu.

Venture Beat dále konstatuje, že se společnost nově pohybuje v cyklu tří let. To znamená, že příští rok bude ten, kdy konečně přijde revoluce a telefon nabídne hromadu nových funkcí včetně OLED displeje a skleněného zadního krytu.

Zdroj: phonearena.com