magic_mouse_2Apple Magic Mouse jednoduše není pro každého. Má sice podporu multi-touch, je nově dobíjecí, ale mnoho lidí má stále o myši naprosto jinou představu. Pokud vám tedy Magic Mouse nevyhovuje, toto jsou nejlepší alternativy!



 

Logitech Performance Mouse MX

Myš Logitech® Performance Mouse MX™ nabízí možnost dosažení skvělých výsledků. Technologie Logitech® Darkfield Laser Tracking™ zajišťuje přesné sledování pohybu na různých typech povrchu, i na skleněných stolech (s minimální tloušťkou 4 mm). Váš nepatrný přijímač Logitech® Unifying zůstává v notebooku. Při pohybu není třeba přijímač odpojovat, takže si nemusíte dělat starosti s jeho poškozením či ztrátou. Flexibilní nabíjení pomocí kabelu mikro-USB umožňuje myš dobít pomocí počítače nebo síťové zásuvky, a to i během používání. Pomocí velmi rychlého posuvu rychle projdete dlouhé dokumenty. Ergonomický tvar pro pravou ruku s integrovanými ovládacími prvky ovládanými palcem navíc znamená úplnou kontrolu.

mx-performance-gallery

Cena: Od 2074 Kč

 

Logitech MX Master

Bezdrátová myš MX Master je vlajkovou lodí společnosti Logitech na poli myší, jejíž design poskytne náročným uživatelům jedinečné pohodlí, ovládání a přesnost.
Nabízí skvěle zpracovaný, pro ruku vymodelovaný tvar, pokročilé funkce a úchvatný design, a je optimalizována pro Windows a Mac. Myš MX Master je vybavena přesným kolečkem, které automaticky přepíná mezi posuvem po jednotlivých krocích a extra rychlým posuvem, jedinečným kolečkem pro ovládání palcem pro posuv do stran a další funkce, laserovým snímačem Darkfield pro bezvadné snímání pohybu – dokonce i na skle – a dobíjecí baterií s životností až 40 dní. Myš lze připojit pomocí přiloženého přijímače Logitech Unifying™ nebo pomocí bezdrátové technologie Bluetooth® Smart.

mx-master-gallery

Cena: Od 2046 Kč

 

AmazonBasics wireless mouse

Tato myš je skvělou volbou pro všechny nenáročné uživatele. Její nízká cena ovšem neznamená, že by byla nějakým způsobem nekvalitní. Pokud hledáte myš, která bude skvěle sloužit na každé kancelářské práci, lepší nenajdete.

gallery-1452633071-amazonbasics-wireless-mouse

Cena: Od $11.49

Zdroj: imore.com