iOS 7_App Store_iconKaždý týden Apple vybere jednu populární aplikaci na App store a změní její cenovku po omezenou dobu na 0$. Pro tento týden získala přídomek App of the Week aplikace MindNode.



V hlavě nám prolétávají neustále hromady myšlenek. Před dvaceti lety bychom pro zaznamenání nápadu použili tužku. Dneska je ale doba jiná, a tak raději doporučíme použití aplikace MindNode. Ta vám umožní zajímavou tvorbu myšlenkových map.

Nastavte si rozvržení, jak by asi měla vaše mapa vypadat, poté začněte skládat bublinky a pěkně si utřiďte své nápady. Na výběr máte buď přednastavená barevná schémata, nebo si můžete bublinky, nápisy a spojnice obarvovat dle vlastních preferencí.

Nechybí ani výběr fontů, typů čar, barvy pozadí a mnoho dalšího. Vše si můžete vyladit do posledního detailu tak, aby se vám výsledek maximálně líbil. Celá aplikace je navíc vedena v moderním minimalistickém vzhledu a velice pěkně se s ní pracuje. Vaši práci pak můžete exportovat do mnoha formátů (PDF, PNG, RFT,…), MyMindNode cloudové knihovny, nebo přímo vytisknout.

The app was not found in the store. :-(