pokemon_go_iconŠílenství stále pokračuje a spousta lidí má ve svém zařízení Pokémon Go a nehodlá ho smazat. Přesně tuhle skupinu lidí musí trápit především baterka a její nízká výdrž. Přesně pro ty je tento článek s několika tipy, jak ji ušetřit.



Vypnout AR mód

I když se někomu může líbit to, jak mu příšerky skáčou před mobilem a chce je tak vidět na fotoaparáte, je rozumnější tuto funkci vypnout. Navíc i chytání Pokémonů je bez AR režimu jednodušší.

pokemon-go-nick_statt-screenshots-1.0

Zapněte režim Battery Saver

Samotná aplikace ví, že dokáže baterku pěkně potrápit, a proto přidala i funkci Battery Saver. Ta vám po zapnutí dokáže ušetřit poměrně dost baterie.

Vypněte zvuk a vibrace

Vibrace jsou snad nejhorší možnost, jak vybít baterku. Je proto lepší si je při hraní vypnout. To samé platí i pro zvuk.

Zapnutí Režimu nízké spotřeby

Samotné iOS už nějakou dobu nabízí možnost, kterou dokáže prodloužit baterku o více než hodinu. Je proto dobré ji zapnout a to v Nastavení – Baterie.

Low-Power-Mode-iOS-9-500x329

Snížit jas displeje

Někdy se to nedá, protože síla sluníčka je velká, ovšem pokud hrajete v noci, je určitě na místě jas displeje snížit. Přeci jen právě displej je největší žrout baterky.

Vypnout Wi-Fi a Bluetooth

Pokud jste pravý hráč, Pokémony hledáte výhradně v terénu a ne doma. Je proto zbytečné mít zapnutou Wi-Fi nebo Bluetooth. Vypnutím těchto tvou funkcí dokážete ušetřit také dost baterky.

Free-Wifi.jpg

Zdroj: idownloadblog.com