sierra_icon@2xDnes vyšla společně s public beta 4 iOS i public beta 4 macOS Sierra,nová verze bety přináší především větší stabilitu a rychlost. Nová beta jak již bylo řečeno přináší lepší stabilitu ale hlavně rychlost celého macOS.



Optimalizace macOS je vidět ihned po restartu, start všech programů a aplikací je velice rychlý a o dost hladší, v minulé verzi například totálně nefungoval Facebook Mesenger, jednoduše po spuštění padal neustále dokola. Změnou také porošla nová funkce optimalizace místa na disku a Time Capsule/Machine a již vám nezabere tolik času jako v minulé verzi. Dále se projevila i optimalizace spotřeby což uvítají jistě hlavně uživatelé MacBooků, nejde o nijaký obrovský skok ale ale dle měření od instalace se moje osobní spotřeba na baterii posunula o 6% (pro testování používám MacBook Pro 15′ s procesorem i5).

Zatím jsem neobjevil žádné grafické novinky nebo vylepšení, zdá se že nový update byl cílen především na optimalizaci výkonu a stabilitu.

Celkově se nová beta povedla a ostranila mrzutosti minulé verze, takže kdo jste v programu public beta neváhejte s instalací.

Screen Shot 2016-08-11 at 17.41.36