wrbls iconSehnat v dnešní době kvalitní řemínky pro vaše hodinky není až tak jednoduché jak se může zdát. Nejlepší možností je tedy samotný Apple, ovšem jeho řemínky s jednoduchým designem nemusí každému padnout do oka. Proto na trh přichází WRBLS.



Tuto společnost jsem náhodou objevil na Kickstarteru koncem zimy a řemínky mě zaujaly natolik, že jsem o nich napsal článek. Němečtí kluci z WRBLS jsou ale féroví, a proto mě nedávno kontaktovali a jeden ze vzorků nám zaslali do redakce. Nyní tedy i my můžeme potvrdit, že jde o opravdu kvalitní řemínek s ještě lepším designem.

WRBLS nabízejí hned několik designů řemínků, které se ještě dělí na tři hlavní kategorie – Business Casual, Sporty a Urban Stylers – v těch poté najdeme hned několik designů začínající už na 1.000 korunách.  Díky těmto řemínkům doslova vystoupíte z davu a ukážete tak, že Apple sice umí vyrobit prvotřídní hodinky, ovšem jeho nabídka řemínků je omezená.

wrbls1

Veškeré řemínky jsou prodávané klasicky ve dvou velikostech a to pro 38mm a 42mm Apple Watch, zároveň si dali pozor i na jejich délku – ta se dělí na S/M a M/L. Ceny začínají na 39 EUR a některé modely stojí 46 EUR – za tisíc korun tak můžeme mít opravdu povedený řemínek pro Apple Watch. Zároveň se nemusíte bát, že vám řemínek přijde až na Vánoce a zaplatíte přemrštěnou částku za poštovné – během 2-6 dnů ho máte doma.

wrbls2

 

Z redakce AppleNovinky.cz posíláme tedy přátelský pozdrav do sousedního Německa.