iPhone 7 Plus náhledový obrázek nahledovy obrazekiPhone je schopný natáčet v rozlišení 4K již od verze 6s, ale s nejnovější verzí se celé pořizování snímku posouvá na novou úroveň, jelikož mají oba nové modely lepší stabilizaci obrazu a vylepšenou kvalitu čočky, díky čemuž vypadá pořízený snímek opravdu nádherně.



Uživatel YouTube, Ron8it, na svůj kanál nahrál dvě videa, které nazval “iPhone 7 Plus Ultimate 4K Experience” a “iPhone 7 Plus 4K Cinematic Experience.” Obě videa jsou složená ze záběrů pořízených v aplikaci Procam 4 app. Sám Ron8it řekl, že kvůli záběrům cestoval tři dny po různých pobřežích, aby vytěžil z telefonu maximum. Navíc také dodává, že nepoužil žádné dobarvení a jde tak o čistý snímek.

4K video není standardní nastavení nahrávání, protože vyžaduje extrémní množství místa ve vašem úložišti. Kvalita pořízených snímku je opravdu neuvěřitelná a je téměř nemožné uvěřit tomu, že je to pořízené telefonem. Hlavně tehdy, pokud srovnáte kvalitu videa s telefony, které jsou staré pouze několik let.

https://https://www.youtube.com/watch?v=scWUq30_pac

Zdroj: apppadvice.com