aperture_lens_iconVylepšení optické stabilizace videa u iPhonu 7 (OIS) je vzhledem k excelentní digitální stabilizaci, kterou Apple nabízí, skvělý přídavek. Z toho důvodu vzniklo video, ve kterém se porovnávají tři telefony, které mají nejlépe hodnocené kamery a čočky na současném trhu.



Dva další telefony, které byly k testu vybrány jsou Samsung Galaxy S7 Edge a LG V20. Galaxy S7 Edge nabízí 12 MP fotoaparát, který si nejeden uživatel chválí a říká, že že pořízené snímky vypadají opravdu dobře. Samsung se obecně posunul hodně dopředu (co se pořizování záznamu a fotky týče) a nabízí nové funkce, které drtí konkurenci skrze celý trh.

Na druhé straně je poté LG V20, který drží tradici a i tento model nabízí velice kvalitní fotoaparát. Telefon pořizuje snímek v rozlišení 16 MP a nabízí velice zajímavé funkce, kterými lze vylepšit stabilizaci například při pořizování videa.

Jak tedy dopadlo porovnání těchto tří ultra modelů ve skutečnosti? Který z nich je nejlepší? Je na vás, abyste to rozhodli a vaší volbu nám určitě napište do komentářů!

https://https://www.youtube.com/watch?v=07bQnBoZ-Yc

https://https://www.youtube.com/watch?v=r2OJbQd8Ae8

Zdroj: phonearena.com