Apple Store iconThe Wall Street Journal oznámil, že Apple zcela nevyloučil akvizici s Time Warner, stejně tak jako Time Warner nevyloučill spolupráci se společností AT&T. Před pár dny bylo oznámeno, že AT&T uvažuje o možnosti fúze s Time Warner, ale včerejší jednání naznačuje, že by obě společnosti mohly zajít ještě dále.



V létě jablečná firma prohlásila, že zvažuje koupi Time Warner, ale místo toho se zaměřila na investice do vlastní Apple TV. Ale minulý měsíc Apple najal bývalého viceprezidenta společnosti Time Warner, aby pracoval na cloudové službě pod Eddym Cuem.

Avšak nyní, AT&T vede rozhovory s Time Warner, a říká, že vše je na dobré cestě. Společnost Apple v podstatě sedí na periferii, a sleduje průběh jednání a čeká, co se stane. Zpráva cituje informace získané z nejmenovaných zdrojů, že zatímco jednání s AT&T by mohlo být dokončeno již někdy tento víkend, tak nabídka od jiného významného kandidáta by opět skončila odložena. Dále generální ředitel, Time Warner říká, že jednání s firmou Apple nebylo vážné, ale společnost Apple to vidí jinak.

Pokud Apple skutečně nezanevřel nad společností Time Warner, jak se stalo v nedávné historii, tak by mohla společnost Apple posílit své plány ohledně streamovací služby Apple TV.

apple-tv-olympics-NBC-780x520

Zdroj: 9to5mac.com, iphonehacks.com