iphone-7-iconVíce než před rokem vydal Google operační systém pro své hodinky, který podporoval propojení s iPhone. Nyní se však s příchodem nového iPhone 7 a 7 Plus vyskytnul problém, na který si stěžovalo už několik majitelů Android Wear watches.



Hodinky se systémem Android nelze propojit s iPhone 7 a 7 Plus, a nezáleží od kterého výrobce pocházejí. Stížnosti velmi rychle přibývají s příchodem iPhone 7 do dalších zemí. Již nyní je jasné, že iPhone 7 nepodporuje propojení s hodinkami Moto 360 (2015), Tag Heuer Connected, ASUS ZenWatch, the Fossil Q Founder, a Michael Kors Access. Zajímavé je, že iPhone 7 nalezne hodinky pomocí aplikace Android Wear iOS, ale připojení k nim prostě selže.

Apple již vyřešil tento problém s aktualizací iOS 10.0.2, ale Google stále pracuje vyřešení tohoto problému. Aplikace Android Wear iOS sice byla dvakrát aktualizována v minulém týdnu, ale nezaručuje spárování, protože společnost Apple potřebuje i zpětnou vazbu od Google, který by měl také aktualizovat svůj OS.

android-wear-iphone-7-fail

Zdroj: iphonehacks.com