apple_projekt_project_icon_logoJako každý rok, slavný londýnský hotel Claridge’s odstartuje adventní náladu nazdobením nádherného vánočního stromu ve foyer. Jak si dokážete představit, tak pětihvězdičkový hotel nebude mít jen tak ledajaký vánoční stromeček. Ten bývá navrhnutý od předních světových návrhářů a designerů.



Minulý rok představil svůj vánoční stromeček generální ředitel Burberry, který byl vytvořen ze sto deštníků a 70 tisíc světýlek. V roce 2014 byl stromeček navrhnutý společností Dolce & Gabbana, ale ten byl více tradiční.

christmas-tree-proportioned-1

Poprvé však bude navrhovat vánoční stromeček pro Clarige’s šéf designu Jony Ive ve spolupráci s Marcem Newsonem, který pracoval na návrhu Apple Watch. Jony Ive odhalí svůj vánoční stromeček ve foyer hotelu 18. listopadu. Projekt je přísně tajný a nikdo neví, co Jony a Marc spolu vymyslí. Spekuluje se o tom, že vánoční stromeček by mohl být ve zlaté barvě jako první generace hodinek Apple Watch. Za méně než měsíc však uvidíme, jaký kultovní stromek tato dvojice vytvořila.

stromek

Zdroj: 9to5mac.com