iphone-7-iconNový iPhone 7 Jet Black se svým vysoce lesklým povrchem, který vypadá jako sklo, svádí k tomu, aby nebyl užíván s krytem. Ale společnost Apple varuje před škrábanci, které by mohly na vysoce lesklém povrchu vzniknout běžným používáním a doporučuje používání krytu.



Vysoce lesklý povrch iPhonu 7 má přilnavější povrch než ostatní barevná provedení, proto jen tak nevyklouzne z ruky, což je bezpochyby praktická výhoda. Nevýhodou tohoto povrchu, který vypadá jako sklo je, že na něm jde vidět každý otisk prstu, proto budete mít potřebu ho stále leštit. Tak jak dopadne iPhone Jet Black po týdnu používání bez krytu?

fullsizerender-17

Na zadní části jdou vidět mikrooděrky, ale pouze pod určitým úhlem světla. Většina těchto malých oděrek je ve spodní části iPhonu, a to pravděpodobně z důvodu vkládání a vytahování z kapsy. A dále kvůli posouvání iPhonu po stole. Zato však tyto oděrky neucíte prstem, když přejedete po zadní straně iPhonu. Během týdne používání, iPhone 7 majiteli dvakrát upadl na zem, displej se sice nerozbil, ale iPhone má na sobě dva výrazné šrámy. Jeden z nich je však velmi viditelný, protože je dost hluboký, tak lze vidět až hliníkovou vrstvu.

jet_black_1

jet_black_2

jet_black_3

Tak je pouze na vás, jak se svým iZařízením budete zacházet.

Zdroj: 9to5mac.com