belkin-vector-logo-400x400Pokud nemáte bezdrátová sluchátka a řešíte problém, kdy chcete zároveň poslouchat hudbu a nabíjet svůj iPhone 7, tak pro vás máme řešení. Nová redukce od Belkinu má dva konektory pro Lightning kabel, takže můžete zároveň nabíjet svůj iPhone 7 a poslouchat hudbu.



Nová redukce v podstatě rozdělí Linghtning konektor v iPhonu na dva samostatné konektory, kdy k jednomu můžete připojit Lightning sluchátka a ke druhému nabíjecí adaptér. Tato redukce od Belkinu je velmi podobná redukcím, které nabízí Apple, je velmi robustní a odolná, ale i tak se kabel častým ohýbáním může poškodit. Při odpojování Lightning sluchátek nebo Lightning kabelu pro nabíjení nedochází k nežádoucímu vysunutí či vyškubnutí redukce z iPhonu. Proto nemusíte mít strach, že redukci nechtěně odpojíte.

belkin-lightning-audio-charge-adapter-iphone-7-1-2

Redukce je určena pouze pro nabíjení a poslech hudby. Když budete chtít využít oba konektory pro poslech hudby s Lightining sluchátky, tak to nebude fungovat, budou hrát pouze jedna sluchátka. V současné době je alternativou pouze dokovací stanice s audio výstupem. Belkin redukce stojí 39$, což odpovídá necelé tisícikoruně.

belkin-lightning-audio-charge-adapter-iphone-7-5

Zdroj: 9to5mac.com