iphone-7-iconSpolečnost ExoLens vyrobila sadu objektivů ExoLens PRO a PRIME, které jsou určeny pro iPhone 7. Každý produkt je navržen tak, aby vyhovoval každému zákazníkovi. První řada, která se objeví v prodeji je širokoúhlý objektiv ExoLens PRO. Následovat bude sada teleobjektivů pro iPhone 7.



Tato sada asférických objektivů přiblíží fotografický zážitek, který zná mnoho majitelů zrcadlovek. Širokoúhlý objektiv ExoLens PRO používá optiku od legendární německé společnosti ZEISS, která je zárukou perfektních fotografických výsledků. Tato sada objektivů bude dostupná pro iPhone 6/6s a iPhone 7 v říjnu za přiblížně 5 000 Kč.

Sada teleobjektivů bude také obsahovat ZEISS optiku. Díky tohoto objektivu budou moci jeho majitelé vytvořit perfektní bokeh efekt, který slouží k rozmazání objektů, které nechcete mít na výsledné fotografii ostré. Tento objektiv tak bude perfektní volbou pro ty, kteří fotografují pouliční fotografii. V prosinci bude k mání za příbližně 6 000 Kč.

Další sada objektivů, které budou určeny pro makro fotografii budou k dostání v lednu přištího roku za příbližně 5 000 Kč.

Zdroj: appleworld.today