iPad Pro 9,7 97 9 7 icon applenovinkyPodle zprávy deníku Recode společnost Apple nedávno najala Billyho Sorrentina, který je jedním z nejlepších editorů Wired, aby se připojil k jejich designovému týmu. Billy Sorrentino tuto zprávu potvrdil, ale dále se k ní nechtěl vyjadřovat.



Billy Sorrentino je ve Wired hlavou kreativního týmu, a vede tak čtyři kreativní oddělení, a to designu, fotografie, videa a produkce. Před firmou Wired, Sorrentino pracoval v Condé Nast’s Editorial Development Group, kde působil jako designový ředitel. Na této pozici úzce spolupracoval s redakčními značkami společnosti na vytváření budoucích vizí obsahu, a to zejména v digitálním prostředí, včetně zahájení mnoho digitálních edicí pro značky spadající pod Condé Nast. Ostatní značky, se kterými Sorrentino spolupracoval jsou WWE, Maxim, Blender, Adobe, Vanity Fair, Sony Records, Vogue, GQ, a mnoho dalších. Ale teď Sorrentino dostal šanci přidat společnost Apple na jeho již tak impozantní seznam zaměstnavatelů.

Společnost Apple se ještě nevyjádřila k přijmutí Billa Sorentina do svého týmu designérů. Nicméně Sorrentino je především designér softwaru a jiště bude velkým přínosem pro jablečnou firmu.

Zdroj: 9to5mac.com