Apple Store iconSpolečnost Apple začala najímat zaměstnance do nového Apple Campus 2 ještě předtím než se společnost bude stěhovat začátkem příštího roku. Doposud bylo přijímání nových zaměstnanců uskutečňováno firmami třetích stran, teď Apple začal hledat své zaměstnance sám.



Jablečná firma nyní hledá především zaměstnance, kteří by usnadnili pohyb současných zaměstnanců po novém Campusu, a dále mistry v oboru stěhování, aby své umění naučili ostatní.

Koncem minulého měsíce jsme vás již informovali, že se Apple chystá na poslední úpravy v novém areálu, neboť odhaduje, že stavební firmy by s prací měly být hotovy do konce tohoto roku. Současný harmonogram projektu odhaduje, že terénní úpravy budou dále probíhat i v prvním čtvrtletí roku 2017. V současné době společnost plánuje přesun zaměstnanců, které by se mělo uskutečnit do konce ledna 2017.

apple_campus_2

Společnost Apple na svých webových stránkách uvádí, že nový Campus ve městě Cupertino vytvoří až 41 000 pracovních míst v okrese Santa Clara, z toho 12 600 na plný úvazek, které se týkají stavebních prácí, a to na více než tři roky. Ve své nejnovější zprávě z roku 2015 společnost uvedla, že je zodpovědná za vytvoření 1,9 milionu pracovních míst po celém světě.

Nový Apple Campus má 176 akrů, kancelářské prostory budou zaujímat přes 260 tisíc metrů čtverečních, navíc nabídne domov až 13 000 zaměstnancům, a pod celou budovou se nachází velký sál, kde budou probíhat Apple Events.

campus-2-hiring-jobs

Zdroj: 9to5mac.com