iPhone SE Rose Gold icon applenovinkyApple je snad nejznámější firmou na světě, která si tak dbá na designu svých výrobků. Na internetu se objevil další koncept na následující iPhone, který zřejmě ponese číslovku osm. Apple by si měl dát opravdu záležet, protože iPhone bude příští rok slavit deset let jubileum.



Nová barva

Vypadá to, že po tom, co Apple představil Apple Watch v nové barvě – oblačně bílé, tak by mohl příští rok představit v této barvě i iPhone. Od toho se očekává velká změna designu. Pokud Apple opravdu představí iPhone v nové, stejně jako letos, máme se jistě na co těšit.

iphone-8-idropnews-exclusive-13-993x600

OLED display bez rámečku

OLED display má oproti současné technologii lepší podání černé a také nižší spotřebu. Mnoho uživatelů velmi dbá při výběru telefonu na výdrž baterie, proto by tento krok mohl pomoci k většímu prodeji jablečných telefonů. Display by měl však také být po celé ploše telefonu i přes okraje.

Žádný Home Button

Kulaté tlačítko ve spodní části iPhonu je pro tento telefon tak typické. Apple jej letos vyměnil za nestlačitelné, pouze s haptickou odezvou, ale stále se na iPhonu 7 nachází. Příští iPhone by měl přijít o Home Button úplně. Po odstranění tlačítka by zbylo více místa pro display.

iphone-8-idropnews-exclusive-8

Dotykové Touch ID

Pokud přijde budoucí iPhone o fyzické tlačítko „Home Button“, kde se bude nacházet Touch ID? Apple samozřejmě na vše myslí a vlastní patenty pro různé technologie, například optické nebo ultrazvukové.

iphone-8-idropnews-exclusive-5

Dostupný ve třech velikostech

iPhone 8 bude nabízen ve 4.7, 5 a 5,5 palcové verzi. Dokonce předchozí informace vypadali i na možnost 5,8 palcové verze. Analytik Ming-Chi Kuo, který je velmi uznávaný, uvedl skutečnost, že se Apple vrátí ke skleněnému designu. Podobně, jako tomu bylo u iPhonu 4 a 4s.

iphone-8-idropnews-exclusive-9

iphone-8-idropnews-exclusive-6

iphone-8-idropnews-exclusive-11

iphone-8-idropnews-exclusive-7

Zdroj: idropnews.com