belkin-vector-logo-400x400Pokud hodně cestujete se svými Apple Watch a nechce se vám tahat nabíjecí kabel, máme pro vás řešení. Společnost Belkin vydala novou přenosnou nabíječku Valet Charger. Nabíječka obsahuje baterii o kapacitě 6,700 mAh a magnetický klip pro připojení Apple Watch.



Oliver Seil ze společnosti Belkin pracoval na této nabíječce od roku 2015, kdy jablečná společnost představila své chytré hodinky Apple Watch. Celý nápad vychází z toho, aby se eliminoval počet věcí, které s sebou denně nosíte.

Mezi další perfektní funkce nabíječky Valet Charger je to, že dokáže nabíjet i jablečný telefon. Slouží tedy jak pro Apple Watch tak pro iPhone. Tyto zařízení se snaží nabít jak jen nejrychleji to jde.

belkin-valet-charger-apple-watch-iphone-780x762

Společnost Belkin prohlásila, že Valet Charger bude k dispozici od středy v prodeji přes stránky společnosti. Nabíječka zvládne dobít vaše Apple Watch 8x a iPhone 3x. Samotná nabíječka se dobijí přes Micro-USB kabel. Nabíječku zakoupíte na stránkách výrobce za přibližně 2 500 Kč. Není to sice nejlevnější záležitost, ale jedná se o velice elegantní zařízení.

Zdroj: cultofmac.com