Kdybyste neměli co dělat se svou výplatou a chtěli ostatním ukázat, „že na to máte“, máme pro vás zajímavý způsob, jak odlehčit své peněžence. Kupte si aplikaci Ignition, ta totiž stojí 999,99$.



Najdou se mezi námi i takoví lidé, kteří jsou ochotni si za exluzivitu připlatit. Někdo by si mohl myslet, že logo nakousnutého jablka výrobkům určitý punc exluzivity dodává. Jste na omylu, samotný iPhone má každý druhý. Aplikaci, která má hodnotu iPhonu 7 Plus, už ale asi každý nemá.

Aplikace Ignition slibuje vzdálený přístup k vašim počítačům. Ano, funkce je to dobrá, ale tuto funkci nabízí i aplikace mnohonásobně levnější. Třeba Screens VNC, o které jste se mohli dočíst v souvislosti s vánočními slevami, jejíž cenovka je podstatně nižší.

Čím je tedy aplikace vlastně tak zajímavá? Popravdě řečeno, kromě cenovky, na ní nic zvláštního nevidíme. Bohužel vám podrobnou recenzi jejich funkcí nesepíšeme, protože její nákup nám přijde, jako poměrně drahá sranda. Pokud byste se ale rozhodli ji zakoupit, neváhejte se nám ozvat a popsat nám své dojmy.

The app was not found in the store. :-(