Okmažiky, které nabízí Twitter, zatím nejsou příliš populární. Díky nim si můžete uložit vaše nejlepší tweety nebo ty, které vás zaujaly. Pomocí tweetů si tak můžete vytvořit vlastní kolekci, kterou poté zveřejníte. Funkce je dostupná pouze v aplikaci Twitter.



Vlastní Twitter okamžik můžete vytvořit rovnou u libovolného tweetu nebo úplně od začátku. A to tak, že půjdete na svůj profil v aplikaci Twitter na iZařízení. Klikněte na záložku , a poté na ozubené kolečko na svém profilu. Zobrazí se vám nabídka, ve které klikněte na Okamžiky.

Zde můžete najít všechny své uložené tweety, ze kterých si můžete vytvořit kolekci nebo vytvořit další novou sbírku.

Klikněte na kartu, pojmenujte ji, přidejte stručný popis a vybere obrázek, který bude na pozadí.

Jakmile máte vše nastaveno, klikněte na Přidat tweet. Uvidíte nabídku různých tweetů, můžete prohledat všechny Twitterové účty a přidat ty, které se vám líbí. Ve spodní části poté kliknete na Přidat.

Pokud budete nespokojeni s fotkou na pozadí můžete ji změnit nebo si pouze vybrat barevné pozadí. Navíc můžete měnit své oblíbené tweety.

Předtím než tweet publikujete klikněte na Více. Zde můžete označit, že se váš příspěvek týká nějakého citlivého tématu, aby ostatní uživatelé byli o tom informování nebo můžete sdílet svoji polohu.

Zveřejněný Okamžik můžete ihned publikovat a kdykoliv jej smazat.

Zdroj: iphonehacks.com