Digitální asistentka společnosti Apple je skvělá na vyhledávání informací všeho druhu. Ale když přijde na prostitutky, tak je Siri v koncích. Závada se Siri posílá všechny, kdo hledají prostitutky do baru Little Italy. Je tu ale jeden menší problém. Majitel tvrdí, že jeho bar rozhodně není místo k vyhledávání lehkých holek.



Alvin Acyapan, který je vlastníkem baru, říká, že v noci mu telefon nepřestává zvonit od roku 2016. Ze začátku si prý myslel, že lidé mají špatné číslo a nebo že je to nějaký vtípek, řekl Acyapan v rozhovoru pro Toronto Star.

Vlastníci baru nevěděli, co je příčinou toho, že si lidé pletou jejich bar s nevěstincem. Pak jeden z volajících řekl, že číslo mu dala Siri. Všechny hovory rovnou přecházejí do osobního mobilu Alvina Acyapana, který funguje jako hlavní obchodní linka. Acyapan říká, že je to docela legrační.

Přes všechny pokusy kontaktovat technickou podporu společnosti Apple. Apple Maps stále směřuje uživatele do tohoto baru. Kdykoliv někdo řekne, že chce najít prostitutky, nebo drogy, Siri ho pošle rovnou sem.

Zdroj: cultofmac.com