Pokud jste milovníci čistých a uklizených stolů a chcete, aby na vašem Macu byl jednoduchý spořič obrazovky, ale díky kterému bude mít stále přehled o čase, tak není problém. Ukážeme vám tři nejlepší, ze kterých si jistě vyberete ten pravý pro vás.



 

Fliqlo

Displej vašeho Macu se promění na retro překlápěcí hodiny, díky kterým bude působit nevšedně. Spořič stačí pouze stáhnout a nainstalovat. Poté budete mít na výběr z několika málo možností, a to buď 24hodinový nebo 12hodinový formát. Můžete také upravovat velikost hodin, kdy budou zabírat cca polovinu displeje nebo až celou plochu obrazovky.

Padbury

Tento spořič je pojmenován po svém tvůrci, Robertu Padburym, který pracoval pro společnost Apple nebo Instagram. Tento spořič je velmi elegatní a zobrazí vám čas pomocí digitálních číslic, navíc uvidíte i sekundy. Můžete si vybrat, jestli chcete mít formát černé na bílém nebo bílé na černém. U tohoto spořiče si také můžete vybrat 12hodinový nebo 24hodinový formát.

X-Large Apple Watch

Jak už název napovídá, tak tento spořič využívá formátů, které naleznete u Apple Watch. Můžete si vybrat z několika typů zobrazení hodin, které naleznete u jablečných hodinek. Formát času odpovídá tomu, co máte nastaveno na Macu.

Jak naistalovat spořič obrazovky? 

Po stažení vybraného spořiče obrazovky, dvakrát klikněte na stažený soubor, aby se extrahoval, a poté otevřete soubor .saver. Ten se automaticky přidá do nabídky spořičů, kterou naleznete v Předvolbách systému, poté klikněte na Plocha a spořič. V záložce Spořič obrazovky si vyberete daný spořič, který si můžete dále přizpůsobit.

Zdroj: idownloadblog.com