Aplikace pro sledování spánku AutoSleep byla v úterý aktualizována na verzi 5.0 a představila řadu nových funkcí a vylepšení, včetně podpory pro iPhone X a živého sledování spánku na Apple Watch.



Mnoho majitelů Apple Watch nyní nosí své zařízení do postele. Navzdory tomu společnost Apple stále neposkytuje funkci živého sledování spánku v systému watchOS, to umožnilo třetím stranám, například aplikaci AutoSleep se na tuto funkci zaměřit. Aplikace AutoSleep dokáže sledovat kvalitu spánku a dobu trvání spánku. Až dosud si uživatelé museli aplikaci synchronizovat s iPhone, aby si mohli prohlédnout vypočítaná data, ale díky nové aktualizaci aplikace AutoSleep může Apple Watch automaticky sledovat spánek, aniž by potřeboval nějakou pomoc od iPhone.

Zpět na aplikaci pro iPhone, detekce spánku je nyní mnohem rychlejší. Informační obrazovky byly také sjednoceny, takže namísto výpočtů a grafů, které jsou na samostatné kartě, se vše nyní zobrazuje přehledně na jedné obrazovce. Graf analýzy spánku byl přesunut a zobrazuje různé údaje, jako jsou kvalita spánku a srdeční frekvence. AutoSleep je k dispozici v App Store za 89 Kč (odkaz zde).

Zdroj: macrumors.com