Ming-Chi Kuo dnes večer zveřejnil nejnovější zprávu, ve které uvádí jaké změny můžeme očekávat v příštím roce. Kuo tvrdí, že Apple přinese baterie ve tvaru písmene L na 6,5-palcový a 5,8-palcový OLED telefon iPhone, což umožní zvýšení kapacity a vylepšení životnosti baterie.



Kuo předpovídá, že 5,8-palcový iPhone představený v příštím roce by mohl mít kapacitu baterie mezi 2900mAh a 3,000mAH. V současné době má iPhone X kapacitu baterie 2,716 mA, což znamená, že v příštím roce by mohlo dojít k nárůstu až o 10 procent. Životnost baterií je již dlouhou dobu nevýhodou pro uživatele iPhone. Společnost Apple pracuje téměř na všech ostatních funkcí telefonu, zatímco životnost baterie zůstává stále stejná.

Zatímco 10 procent zvýšení životnosti baterie nemusí vypadat na povrchu jako velké navýšení, je to znatelný nárůst, který by mohl přidat další hodinu nebo dvě při větším používání. Kuo zatím uvedl, že Apple představí tři nové iPhony v příštím roce: dva modely OLED o velikosti 5,8 palce a 6,5 ​​palce spolu s 6,1 palcovým LCD modelem. Zařízení budou podporovat technologii 5G a Face ID.

Zdroj: 9to5mac.com