Apple vydal iOS 11.2.5 pro registované vývojáře a rozhodně se nešetřilo, aktualizace má totiž 2,22 GB. Vývojáři jí mohou stahovat prostřednictvím Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Stále čekáme na dvě hlavní funkce iOS 11, které zatím nejsou zavedeny v tomto systému. iCloud zprávy a AirPlay 2 ještě nebyly plně implementovány a pravděpodobně budou přidány do nadcházející verzích.



Apple rovněž vydal tvOS 11.2.5, který lze stáhnout prostřednictvím profilu na Apple TV, který je naintalován pomocí Xcode. Zatím nevíme, jaké funkce nebo změny by mohly být zahrnuty v aktualizaci 11.2.5, ale pravděpodobně se zaměřuje spíše na opravy chyb a zlepšení výkonu spíše než na velké změny orientované směrem ven.

Předcházející aktualizace, tvOS 11.2, umožňuje televizorům Apple 4K automaticky přepínat režimy zobrazení videa tak, aby odpovídaly přirozené frekvenci snímků a dynamickému rozsahu videoobsahu. Také představila novou sekci Sport ve speciální televizní aplikaci, která nabízí přístup k živým sportovním přenosům

Apple vydal i watchOS 4.2.2 pro vývojáře, něco málo přes týden, co byla vydaná aktualizace watchOS 4.2 s Apple Pay Cash na Apple Watch. Aktualizovat Apple Watch je možné pomocí aplikace Watch v iPhonu, kdy Apple Watch musejí mít minimálně 50% baterie, být zapojené v nabíječce a v dosahu iPhonu.