Společnost Google dnes oznámila uvedení dvou nových testovacích aplikací pro fotografie na iOS, které jsou navrženy tak, aby společnosti umožňovaly testovat technologie jako rozpoznávání objektů, segmentaci osob, stylizační algoritmy, efektivní kódování a dekódování a další.



Tyto aplikace, nazvané „appsperiments“, obsahují „Selfissimo“ a „Scrubbies“. Selfissimo je automatizovaná aplikace na selfie, která zachycuje stylovou černobílou fotografii. Aplikace vám umožňuje klepnout na zahájení fotografování a poté vás vyzývá, abyste různě zapózovali. Pokaždé, když detekuje pauzu v pohybu, zachycuje fotografii.

The app was not found in the store. :-(
The app was not found in the store. :-(

Scrubbies vám umožní manipulovat s rychlostí a směrem přehrávání videa, abyste vytvořili video smyčky akčních scén, legračních výrazů a okamžiků přehrávání. Můžete natočit video přímo v aplikaci a potom je různě spojit dohromady. Google také vydal testovací aplikace pro zařízení Android a společnost tvrdí, že se jedná o první aplikace ze série. Můžeme očekávat, že v budoucnu budou vydány další.

Zdroj: macrumors.com