V App Storu se obejvila aplikace s názvem Jigsaw Master – Fun logic game, tato hra je bohužel zábavnou pouze na jednu stranu a tou je bankovní účet vývojáře. Jak už recenze od uživatelů napovídají: „what? 1380,- czk one week?“ nebo „Pozor na to! V app je pouze pár obrázků a neustále vyskakuje hláška, abych potvrdil platbu na 1300,- na týden!!! NESTAHOVAT“ a další „Šmejdi uz i v app storu WTF… Přes 5000 měsíčně za par obrazuk, tak to fakt ne…. Aplikaci nahlasuju.



Informace o aplikaci však uvádějí „Nákupy v aplikacích Jigsaw Master 1.350,- Kč„, takže nikdo nemůže napadnout vývojáře, že by byla platba nějak skrytá nebo se jednalo virus, jak uvedl jeden z nešťastníků, který si aplikaci stáhnul. Co je smutnější, tak v aplikaci není možnost na zrušení předplatného.

Následující aplikaci rozhodně nestahujte, pokud nechcete mít zbytečné problémy. Navrácení peněz ze strany App Storu také není vyhrané, protože předplatné je uvedeno v popisku a uživatelé musí souhlasit s touto platbou, která se pak automaticky obnovuje každý týden. Aplikace je optimalizovaná pro iPhone a iPad.

Tip na tuto aplikaci nám poslal náš čtenář Jiří Kougl, který se stal bohužel jednim ze zmíněných nešťastníků. Aplikace byla už nahlášena, ale peníze už asi zpět neuvidí.

The app was not found in the store. :-(