Rádiová stanice společnosti Apple Beats 1 se spojila s aukčním webem Charitybuzz, aby získala peníze pro společnost MusiCares prostřednictvím aukce nabízející prohlídku zákulisí studia Beats 1 v Los Angeles s DJem Zane Lowe.



Vítěz aukce bude mít možnost celodenního pobytu v Beats 1, také se setká s několika členy týmu. Kromě trávení času v rádiu se Zane Lowe se také vítěz aukce zúčastní oběda s manažerem Beats 1 a guvernérkou LA Grammy Julie Pilat. K dispozici je také několik dalších výhod, jako je získání sluchátek Studio3 a účast při živém vysílání s Zane Lowe, který vysílá v pondělí až čtvrtek od 9-11 hodin místního času.

Osoba, která vyhraje aukci, musí navštívit rádio Beats 1 v LA před 20. prosincem 2018. Aukce platí pro jednu osobu a vítěz musí tuto výhru osobně využít. Doprava a ubytování nejsou součástí výhry. Apple spolupracoval s Charitybuzz mnohokrát v minulosti, vydražil oběd s ředitelem iTunes Eddy Cue a generálním ředitelem společnosti Apple Tim Cook, aby získal peníze pro různé organizace jako například centrum RFK a Národní asociace basketbalových trenérů.

Zdroj: macrumors.com