Společnost Tidal dnes představila aplikaci pro zařízení Apple TV i Android TV, které umožňují uživatelům poslouchat hudbu a sledovat videa v televizi. Aplikace pro Apple TV se bude přidávat do tvOS App Store po celý den, takže ji uživatelé nemusí okamžitě vidět.



S touto aplikací se můžete podívat na nejnovější hudební videa, koncerty a oblíbené seznamy videí a to vše v HD kvalitě. Poslechněte si nejnovější alba a skladby od svých oblíbených umělců. Vše z pohodlí vašeho obývacího pokoje. Spuštění této aplikace pro Apple TV navazuje na zprávu z minulého týdne, která tvrdí, že společnost čelila problémům s penězi díky malému růstu nových uživatelů. Přesněji řečeno, společnost měla dostatek kapitálu jen na to, aby fungovala dalších šest měsíců, pokud se počet jejich uživatelů nezvýší.

Přidání dalších způsobů, jak mohou uživatelé tuto službu využívat, zejména na větších obrazovkách, může být dalším krokem jak získat nové uživatele. Podobně jako například Apple Music a Spotify, je Tidal hudební služba založená na předplatném, které umožňuje uživatelům streamovat hudbu a sledovat videa za cenu 9,99 USD/měsíc za standardní kvalitu zvuku. Prémiová služba je za cenu 19,99 USD/měsíc a přináší HD kvalitu.

Zdroj: macrumors.com